Diensten

De drie pijlers,
modulair, houtbouw en print

Hoe Expozury zich onderscheidt van de concurrentie is in de basis heel simpel: we verzorgen het complete traject zelf, van ontwerp tot bouw, van vervoer tot montage. Met ons modulaire bouwsysteem kunnen we ieder denkbare opdracht verwerken. In onze eigen werkplaats kunnen onze timmerlieden uit houten balken de meest opvallende vormen scheppen. In onze eigen printshop kunnen we prints maken van haarscherpe kwaliteit en in iedere grootte. Voeg deze 3 disciplines samen, en je hebt Expozury.

expozury diensten modulair

Modulair

Onze modulaire systemen stellen ons en jou in staat om snel en eenvoudig de mooiste bouwwerken in elkaar te zetten. De verschillende vormen en onderdelen sluiten perfect op elkaar aan en in combinatie met de gepersonaliseerde prints ziet jouw stand of display er al snel geweldig uit. Indien gewenst leveren we bij bestelling ook een stel handige monteurs!

Modulaire systemen

Aluminium profielen

Bij Expozury werken we met meerdere modulaire systemen. Dit is handig, want het geeft jou meer keuze en mogelijkheden voor je beursstand en display. Zo bieden we onder andere aluminium profielen aan. Rondom deze profielen kan je stand worden opgebouwd, displays worden opgehangen of grafische prints ten toon worden gesteld. Deze systemen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en licht van gewicht.

Tube Displays

Daarnaast maken we gebruik van ‘Tube Displays’, een constructie van aluminium buizen waar tussen een doek kan worden gespannen. Dit doek wordt ‘stretch fabric’ genoemd, omdat het zich kan uitrekken zonder aan kwaliteit in te moeten boeten. Dit type display is populair vanwege haar lichte gewicht en simpele montage. Gemakkelijk zelf op te zetten en te vervoeren.

LED-backlighting

Ook is het mogelijk om je stand of display extra te laten opvallen door het gebruik van beeldschermen, of bij een grafische print de applicatie van LED-backlighting. Dit zijn kleine lampjes aan de achterzijde van een display of stand die een harmonieuze kleurervaring bieden

Houtbouw

Het grote voordeel van modulair bouwen is dat er vrijwel geen beperkingen zijn. Zo hebben we een aantal zeer getalenteerde timmerlieden in dienst die wonderen kunnen verrichten als zij hun handen over hout laten gaan. In onze eigen werkplaats kunnen we voor jou de meest uiteenlopende ontwerpen realiseren.

expozury diensten houtbouw
expozury diensten print

Print

Om jou volledig tot dienst te kunnen zijn produceren we al onze prints zelf. Hierdoor hebben we zelf de controle over de kwaliteit en flexibiliteit en zijn we in staat om iedere gewenste afbeelding op ieder gewenst formaat te produceren. Samen met jou kijken we welke afbeeldingen het beste passen bij jouw display of beursstand!

Wil je ook opvallen met je beursstand?

Maak dan snel een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn!