Presentaties & Roadshows

Bij Expozury kunnen we veel kanten op: een display of een shop-in-shop? Een modulaire stand of flexibele signage? Daarbij maken we onderscheid tussen presentaties voor eenmalig gebruik en versies die we van locatie tot locatie hergebruiken. En welke kant we ook op gaan, we gaan altijd met je méé. Wat jij te vertellen hebt, weten wij te vertalen naar een oplossing zodat jouw merk een ervaring wordt.

“Een roadshow en presentatie verschillen in alles en niets van elkaar.”

product presentaties & EVENTS

Zelfs van een display maken we een event, want je product moet tot leven komen om indruk te maken. We zijn heel veelzijdig in het maken van een product presentatie: een tastbare oplossing, een stand, display, een podium, een sokkel, platform… Niets is ons te gek om jouw doelstellingen te halen. En dat kan overal zijn, binnen of buiten, om de hoek of in Oslo, op een tv-wand of vanuit een bestelbus, in een gedistingeerd hotel of op een commerciële beurs. We zorgen dat het jouw doelgroep informeert of juist uit het schap knalt. We tillen jouw merk en product naar een hoger niveau.

ROAD shows

Als je op meerdere plaatsen in contact wilt komen met je doelgroep, dan is een roadshow het ultieme instrument om in te zetten. Je zou het kunnen zien als een product presentatie die je kunt hergebruiken, maar bij Expozury gaat het veel verder dan dat. Want omdat wij zorgen dat het op elke plek weer op zijn beste manier tot zijn recht komt, hoef jij het niet steeds na te lopen als organisator. Dat doen de specialisten van Expozury voor je.

GEEN Standaardoplossingen

Omdat geen project hetzelfde is – gelukkig niet – bestaan er haast geen standaardoplossingen. Die zouden je merk immers geen recht doen. Vandaar dat we meestal zo beginnen, om samen te kijken waar het project ons heen gaat brengen:

1. CONCEPT

Om te beginnen bij het begin: de eerste kennismaking – de start van iets bijzonders. Hier kijken we wat je plannen en wensen zijn, en hoe we die kunnen overtreffen. Binnen 24 uur houden we een telefonische intake om dit alles in kaart te brengen. Vrijblijvend natuurlijk.

2. REALISATIE

Met de informatie die we nu hebben, gaan we aan de slag. Hoe maken we iets unieks dat volledig in lijn is met de identiteit van je merk? Hoe kunnen we je doelgroep aangenaam verrassen? En hoe gaan we slim met het budget om? We presenteren een plan van aanpak met het concept in schetsvorm.

3. SUPPORT

Na het fijnslijpen, aanpassen, verbeteren en perfectioneren, is een vorm ontstaan die klaar is om uit te werken. Dit is inclusief planning en budget, we gaan grondig te werk. Het resultaat moet immers bij je situatie passen als een Italiaans maatpak.