Half werk is geen werk

De kracht van Expozury zit hem in dat we werken zoals we zouden willen dat anderen voor ons werken. Recht door zee. Gedreven door ervaring. En geen half werk afleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw merk of product presentatie een succes wordt. En dat doen we niet door het af te raffelen.

“We houden graag de menselijke maat. Met werk én met displays.”

1.   concept

Met onze product presentaties brengen we merken tot leven. Het eerste dat daar voor nodig is, is een onderscheidend concept. Daar kunnen we je als geen ander bij helpen: door onze ervaring weten we dingen voor elkaar te krijgen die aan het onmogelijke grenzen. Door onze creativiteit kunnen we je merk een niveau hoger tillen en laten opvallen tussen alle andere. Zo krijg je het podium dat je merk verdient.

2.  presentaties

Een goed concept vraagt om een fantastische uitvoering. Die moet namelijk even overtuigend als verfijnd zijn. Met Expozury haal je de know-how en de vakmensen in huis om daarvoor te zorgen. Voor onze klanten realiseren we offline productpresentaties: displays, POS materiaal, shop-in-shops en beursstands. Modulair en duurzaam, maar altijd met de flexibiliteit van conventioneel maatwerk.

3.  support

Nadat een presentatie is neergezet, zijn we nog lang niet klaar. Want alles moet kloppen en functioneren, tot het laatste apparaatje toe – dus ook het koffiezetapparaat als dat erbij zit. Die zorgen nemen we je uit handen. En ook nadat de klus is geklaard, blijven we helpen? Wil je het opslaan voor later? Aanpassen voor een nieuwe locatie? Verplaatsen naar de volgend expositie? Expozury staat voor je klaar.