Product­presentaties, roadshows & events

Bij Expozury kunnen we veel kanten op: een display of een shop-in-shop? Een modulaire stand of flexibele signage? Daarbij maken we onderscheid tussen presentaties voor eenmalig gebruik en versies die we van locatie tot locatie hergebruiken. En welke kant we ook op gaan, we gaan altijd met je méé. Wat jij te vertellen hebt, weten wij te vertalen naar een oplossing waarmee jouw merk een ervaring wordt.

“Een roadshow en presentatie verschillen in alles en niets van elkaar.”

product presentaties

Zelfs van een display maken we een event, want je product moet tot leven komen om indruk te maken. We zijn heel veelzijdig in het maken van een product­presentatie: een tastbare oplossing, een stand, display, een podium, een sokkel, platform… Niets is ons te gek om jouw doelstellingen te halen. En dat kan overal zijn, binnen of buiten, om de hoek of in Oslo, op een tv-wand of vanuit een bestelbus, in een gedistingeerd hotel of op een commerciële beurs. We zorgen dat het jouw doelgroep informeert of juist uit het schap knalt. We tillen jouw merk en product naar een hoger niveau.

ROAD shows

Als je op meerdere plaatsen in contact wilt komen met je doelgroep, dan is een roadshow het ultieme instrument om in te zetten. Je zou het kunnen zien als een product­presentatie die je kunt hergebruiken, maar bij Expozury gaat het veel verder dan dat. Want omdat wij zorgen dat het op elke plek weer op zijn beste manier tot zijn recht komt, hoef jij het niet steeds na te lopen als organisator. Dat doen de specialisten van Expozury voor je.

zakelijke events

Van plattegrond, inrichting, aankleding, logistiek inclusief event management, intern of extern, van bedrijfsfeest tot incentives, Expozury is er voor je. Wij geven jouw zakelijke bijeenkomst een gouden randje waar de identiteit van jouw organisatie een tastbare beleving wordt.