Over ons

Wij zijn er voor de bedenkers

Wellicht heb je al een duidelijke visie over de realisatie van je project. Dat is mooi, want dan kunnen we daar gelijk mee aan de slag. Aan de tekentafel gaan we met jouw ontwerp of idee zitten, en voordat je het weet is jouw idee werkelijkheid, of dit nu gaat om een display, volledige stand of enkel wat printwerk.

We kunnen je uiteraard ook begeleiden in het ontwerpen van je beursstand en beursdisplay. Hierbij letten we op je merkwaarden, budget en overige wensen. Tijdens een gesprek proberen we deze wensen helder boven water te krijgen. Kortom: kom bij ons met je plannen of wensen en samen maken we er iets bijzonders van. Expozury verzorgt het gehele proces, van ontwerp tot montage tot onderhoud. Laat het werk maar aan ons over!

Expozury over ons op maat gemaakt

Het team achter Expozury

Bij Expozury noemen we onszelf doorgewinterde doorpakkers. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van interieur- en evenementverzorging beschikken we over een betrouwbaar team met veel integrale kennis en vaardigheden. Dit maakt het voor ons mogelijk om een zeer brede scope aan projecten aan te nemen, met zekerheid over een goed eindresultaat.

Onze prioriteit is jouw merk de show te laten stelen en je klanten met een blijvende herinnering naar huis te laten gaan. Zoals jij iedere dag opnieuw al je energie in de tevredenheid van je klanten stopt, doen wij hetzelfde met jouw bedrijf. We noemen onszelf volhardend, gepassioneerd en kritisch, en beschouwen dit als eigenschappen die ons verder helpen in de wereld. We zijn pas tevreden al jij en je bedrijf trots zijn op jullie kersverse beursstand.

Consider it done

We nemen geen binnenbochten, schikken niet in en gaan door tot het bittere einde. Dit klinkt misschien wat overdreven, maar we vinden het ontzettend belangrijk dat onze klanten hun projecten met een gerust hart bij ons kunnen neerleggen. We zijn er trots op dat we alle kennis en kunde in-house hebben; timmerlieden, monteurs, logistiek medewerkers, een eigen printshop en meer. Dit maakt het voor ons mogelijk om je complete project van A tot Z te verzorgen, van ontwerp tot bouw tot bezorging en onderhoud. Uiteraard kunnen we naast enkel een stand ook je display volledig verzorgen, van het ontwerp tot bouw. Kom bij ons met je probleem of wens, en we stoppen pas tot je volledig tevreden bent. We begeleiden je met gedrevenheid en vakmanschap. Je hoeft je je nergens zorgen over te maken, kom maar terug als we klaar zijn!

Expozury display bouw

Wil je ook opvallen met je beursstand?

Maak dan snel een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn!