Half werk is geen werk

De kracht van Expozury zit hem in dat we werken zoals we zouden willen dat anderen voor ons werken. Recht door zee. Gedreven door ervaring. En geen half werk afleveren. Wij zorgen ervoor dat jouw merk of product­presentatie een succes wordt. En dat doen we niet door het af te raffelen. Wij zijn een partij die op de achtergrond werken, zodat jij het podium kan pakken.

“Geen standaard oplossingen, want geen merk is hetzelfde.”

1.   concept

Om te beginnen bij het begin: de eerste kennismaking – de start van iets bijzonders. Hier kijken we wat je plannen en wensen zijn, en hoe we die kunnen overtreffen. Binnen 24 uur houden we een telefonische intake om dit alles in kaart te brengen. Vrijblijvend natuurlijk. 

Hoe maken we iets unieks dat volledig in lijn is met de identiteit van je merk? Hoe kunnen we je doelgroep aangenaam verrassen? Hoe gaan we slim om met het budget? We presenteren een plan van aanpak met een uniek concept. 

2.  realisatie

Van concept naar realiteit. Een goed concept vraagt om een fantastische uitvoering. Die moet namelijk even overtuigend als verfijnd zijn. Projectmangement, productie, logistiek, opbouw, print, productinstallatie enzovoorts. Alles moet kloppen en functioneren, tot het laatste apparaatje toe – dus ook het koffiezetapparaat als dat erbij zit. Die zorgen nemen we je uit handen. 

3.  Finishing touch

Ook nadat de klus is geklaard, blijven we je helpen. Afbouwen, renoveren, onderhouden, schoonmaken en opslaan. Alles om jouw merk bij een volgende gelegenheid weer onder de aandacht te brengen. Duurzaam en wel zo handig. Expozury staat voor je klaar.