Werkwijze

Eerste indrukken tellen
als geen ander

Een doorsnee persoon bepaalt zijn of haar mening op basis van een visuele prikkel in slechts enkele seconden. Dit effect wordt versterkt als het aanbod aan visuele stimuli groot is. Dus als jouw potentiële klant op een beurs langs je stand loopt, wil je er zeker van zijn dat je opvalt en je glansrijk weet te onderscheiden van de concurrentie. Dit is waar Expozury in beeld komt.

Bij ons is iedere klant uniek en onderscheidend. Geen opdracht is hetzelfde, en daarom opereren we altijd op het scherpst van de snede. Met de benodigde kennis en vaardigheden in huis kunnen we je beursstand precies zó vormgeven dat jouw bedrijf de show steelt. Want wij begrijpen als geen ander dat een eerste indruk allesbepalend is. Middels onze state-of-the-art modulaire systemen gecombineerd met inhouse printwerk en een uitgebreide expertise in de houtbouw kunnen wij moeiteloos aan iedere wens voldoen.

werkwijze expozury

1. Kennismaking

We vinden het belangrijk om te begrijpen wat de kernwaarden van onze klanten zijn, alvorens we aan de slag gaan. Daarom voeren we altijd een eerste gesprek met onze klanten om in kaart te brengen wat de wensen zijn. Tijdens een kopje koffie bespreken we de kernwaarden, visuele identiteit van je bedrijf en de beoogde uitwerking van de beursstand. Kortom: hoe zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf zich kan vertalen naar een beursstand van niveau!

2. In kaart brengen van de behoefte

Vervolgens brengen we samen met jou in kaart hoe we je wensen gaan uitvoeren. Welke materialen gebruiken we, hoe groot moet de stand worden en welk budget is er beschikbaar? Dit zijn belangrijke vragen in deze fase. Samen met jou kijken we naar de best mogelijke oplossingen voor jouw beursstand.

expozury werkwijze in kaart brengen behoefte
philips banner design 3d expozury

3. Van idee tot ontwerpvoorstel

Als we samen een duidelijk idee op papier hebben gezet, gaan we kijken naar het ontwerp. Met behulp van schetsen en modellen maken we inzichtelijk hoe jouw beursstand er uiteindelijk uit komt te zien. Als er eenmaal een ontwerp ligt sturen we die naar je op ter beoordeling. Is het niet naar wens? Dan passen we het aan, net zo lang tot jij tevreden bent.

4. Afspraken over de uitvoering

Ben je akkoord met het ontwerp? Dan is het tijd voor concrete afspraken over de uitvoering van het project. Van belang zijn vragen als: wanneer moet de beursstand klaar zijn, hoeveel gaat de stand kosten, en hoe verlopen zaken als montage, vervoer en opslag? Bij Expozury is alles mogelijk.

werkwijze afspraken expozury
werkwijze expozury

5. Contact, nazorg en betrokkenheid

Als de beursstand er eenmaal staat betekent dit niet dat we klaar zijn. We vinden het prettig om contact met onze klanten te onderhouden om zo te peilen wat de reacties op de beursstand zijn. Deze gegevens gebruiken we om mogelijke verbeteringen door te voeren. Ook ben je als klant altijd welkom met je vragen, suggesties of verbeterpunten!

Wil je ook opvallen met je beursstand?

Maak dan snel een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn!